L’últim violí, d’Anna Manso. Il•lustracions, de Gabriel Salvadó (Ed. Arcadia)

 

Arcàdia és una micro editorial que ofereix textos escollits que contribueixen a la difusió de la història de les idees i de les seves manifestacions contemporànies, obert a totes les disciplines del coneixement. Enguany, aquest 2014 Arcàdia incorpora una línia de llibres infantils, la meva arcàdia, per estimular l’esperit crític entre els lectors més joves.

43_ultim_violi_2Col·lecció: la meva  Arcàdia

Edat: A partir de 8 anys

Pàgines: 51

Preu : 8,40€

la meva arcàdia s’estrena amb tres títols, el primer de la col·lecció és l’últim violí, on se’ns explica la història d’un lutier que un bon dia ha de prendre la decisió d’abandonar la seva professió. Però abans de fer-ho rep l’oferta de construir un últim violí per a una parella que es dedica a col·leccionar tot de coses estrafolàries. L’Octavi, el seu fill, quan surt de l’escola l’ajudarà en aquest últim encàrrec, però el lutier no està convençut de crear un violí per tal que no soni i només es pugui mostrar en una vitrina. Té una difícil elecció ja que entremig hi ha molts diners.

És un llibre que convida a tenir debat amb els vostres fills o alumnes d’una manera molt enriquidora i alliçonadora. Fa pensar, i crec que comença amb bon peu aquesta col·lecció. La meva enhorabona als editors per fer llibres compromesos.

Les delicades il·lustracions en blanc i negre que en alguns moments acompanyen el text donen un valor afegit al llibre.

Etiquetat

Deixa un comentari