Ens agrada llegir!

Som una llibreria de Banyoles, una ciutat petita.  Això té inconvenients, és clar, però té un gran avantatge: ens permet conèixer els nostres lectors i així tenir un tracte molt proper i personal. Alguns ens coneixem des de fa anys, altres són incorporacions més recents… però sempre mirem d’adaptar-nos a cadascun de vosaltres.
Donem molta importància a la secció infantil i àlbums il•lustrats. Els llibres són una eina insubstituïble per l’aprenentatge del nen, tant pel que fa a llibres educatius com pels que afavoreixen la creativitat. Paral•lelament, també treballem amb llibres d’art infantil (i manualitats): és una branca relativament nova al nostre país i de la qual l’Altell se sent especialment orgullosa d’oferir una selecció de gran qualitat.
Ens agrada el repte que tenim: La promoció de la lectura. Per això fem esforços per fer venir a la nostra petita localitat escriptors, organitzem actes literaris, intentem apropar els il•lustradors en persona directament als nens, …
L’altell vol ser un espai per joves lectors i, per això, coneixem i intentem llegir personalment els seus llibres. Així afavorim el diàleg i l’interès. I busquem estratègies perquè, mica en mica, aquells a qui els costa més entrar en el món de la lectura, s’endinsin dins la màgia dels llibres. Llegim, també, pel públic adult, per qui ens demana assessorament i per qui no.
Viatjar també ens agrada, tenim una àmplia oferta de guies de viatges i una secció dedicada a la seva narrativa.
I la secció d’art, disseny, moda, arquitectura, cinema i fotografia. Heu de veure-la!
Malgrat tot, la llibreria no descuida altres temes:  cuina, jardineria, maternitat, creixement personal, assaig, salut, …
A l’Altell: ens agrada llegir!

Deixa un comentari