Mare i filla, de Jenn Díaz. (Ed. Amsterdam)

1735_mare-i-fillaPàgines: 192

Aquesta jove, Jenn Díaz, no para de sorprendre’ns gratament. Llibre que treu nou, llibre que supera l’anterior, cosa que em fa molt feliç. Per primera vegada escriu en català i ho fa excepcionalment amb un aire, que ella mateixa diu, rodoredià.

Si segueixo la seva trajectòria des del seu debut amb “Belfondo” fins ara, només vol dir que és bona i que promet!  Cosa que us recomano que feu, vosaltres, també.

“Mare i filla” és una novel·la personal, íntima i plena de sensibilitat.  Díaz té el do d’escriure sobre les relacions humanes. En aquest cas parla de les dones, els seus lligams familiars, les cambres pròpies, penombres, ties, germanes, homes, maternitat i silencis. Com poden o sobreviuen a l’amor entre ells, com gestionen el patiment, els dubtes, temors i com esquivar la destrucció. Interactuar davant d’aquests components que la vida et serveix a diari, de vegades, és feixuc i difícil de transmetre als més propers.

Saber explicar i engrescar al lector, d’una manera fàcil i entenedora, tanta complexitat és una virtut envejable. “Mare i filla” és una història preciosa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: