Les mans de Blanca, de Meritxell Martí. Il•lustracions de Xavier Salomó (Ed. Arcàdia)

9788493826260Col·lecció: la meva arcàdia

Edat: A partir de 7 anys

Pàgines: 43

Preu: 8,20€

Tots, en un moment o altre de la vida, ens hem desprès d’un objecte al qual li teníem més o menys afecte. Ja sigui perquè ha envellit, perquè et porta mals records, perquè ha passat de moda, perquè s’ha fet malbé… L’escenari de Les mans de la Blanca és una botiga ben curiosa que porta el nom de “Els encants de la memòria”. La Blanca, la noia que se’n cuida, es dedica a reparar i acceptar tots aquells objectes llençats o abandonats. Ella sap que cada cosa amaga una història diferent, així mateix ho comprovarà un noi quan entrarà a fer una ullada a la seva botiga. Descobrirà el passat d’unes botes d’excursionista, també la d’un quadre, d’un ràdio casset que amaga una història ben feliç… Uns objectes que, encara que semblin passats de moda o envellits, tenen molt de valor.

Un llibre de reflexió seriosa envers a un món actual, que està més acostumat a llençar que a reparar o reutilitzar. Una història que torna a obrir un debat molt interessant enmig dels joves lectors.

Les il·lustracions en blanc i negre de Xavier Salomó acompanyen el text a cada pàgina i fa que, encara més, es gaudeixi de la lectura.

Anuncis
Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: