La estratagema, de Léa Cohen. (Ed. Libros del Asteroide)

la estratagemaTítol original: Consortium “Alternus”

Traducció: Liliana Tabákova

Pàgines: 360

Preu: 23,95

Les novel·les búlgares no són gaire habituals al nostre país, de tant en tant  n’apareix alguna. Aquest és el cas de La estratagema, de l’editorial “Libros del Asteroide”, que ens en torna a regalar una altra bona novel·la.

La trama és interessantíssima, fa descobrir un país que coneixem molt poc.  Se situa just a la caiguda del Teló d’Acer, i està dividida en quatre parts que porten el nom dels quatre personatges femenins que ens parlaran del seu passat. Els seus records són la part més important dels fets que hauran viscut. Són quatre destins diferents, cadascun d’ells plens d’emoció. Léa Cohen ens relata una intriga que ens arrossega cap a l’enigma  de la desaparició d’una gran fortuna búlgara que volia ser expropiada pel govern. L’interès de recuperar-la fa que tingui molts pretendents, però durant molts anys ningú ha sabut on localitzar-la.

Seran aquestes quatre veus femenines les que ens desvetllaran secrets per entendre tot el muntatge d’ALTERNUS, consorci que amaga aquests diners.

És una novel·la psicològica, plena de dubtes existencials, reflexions…

Crec que us pot agradar, de cap manera us decebrà; això sí, us canviarà la vostra manera de veure Bulgària els que ja la coneixeu i, els que no, la descobrireu.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: