Societat Negra, d’Andreu Martín (Ed. La Magrana)

societat negra
V Premi Crims de Tinta
Pàgines: 293
Preu: 18€
Gens acostumada a la literatura del gènere negre, m’he endinsat en el darrer llibre de l’Andreu Martín, “Societat Negra”, que, per sorpresa meva, m’ha tingut ben enganxada durant uns dies.
Curiosament, el tema del llibre ha resultat ser de plena actualitat per la descoberta de les diferents trames xineses de les que s’ha anat parlant en les darreres setmanes.
Andreu Martín fa anys que publica tant novel·la per a públic jove com per adult. Els seus seguidors estan d’enhorabona; no es veuran decebuts en el seu darrer llibre. “Societat Negra” és una novel·la policíaca amb tots els ets i uts. Comença amb uns crims comesos un dia 22 de maig, dos dies després d’un robatori. l’escriptor sap provocar el lector per mantenir-lo despert amb l’intriga de saber què s’està coent pel darrere.
Novel·la situada a la Barcelona actual, està plena de sospitosos, prostitutes, sicaris, advocats, delinqüents, perdedors… mossos d’esquadra que faran la seva feina. Un inspector, Cañas, molt important en el llibre, confident de Liang, un xinès segur de si mateix, camina al llarg de la narració en diferents problemes personals afegits, que fa que el personatge encara sigui més real.
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: