Informació del taller d’escriptura creativa

“L’ escriptor es fa escrivint”. El camí de l’ idea cap a el relat

Inscripcions obertes! 

Inici del curs: OCTUBRE!

Tenim un taller que ja està en funcionament el dimarts al matí. Ara volem completar el de dijous a la tarda, ens queden molt poques places. Us animeu?

Dijous tarda de 18: 00h a 20:00h.

Preu: 60€/mes Formadora: Koni Selinger

En aquest taller, treballem amb propostes i estímuls concrets per gaudir del plaer d’escriure des de que neix l’idea fins el relat complert que captivi al lector.

Programa a desenvolupar en el taller:

1. Comprovar les infinites possibilitats de la paraula a partir del joc creatiu. 2. Convertir les evocacions, les observacions i les emocions en material creatiu. 3. De la paraula a la frase i de la frase a la totalitat. 4. Saber plasmar les idees per a un conte. 5. L’ inici i el final d’un text. Com i quan. 6. Mirar i dir. L’enfocament i la veu. 7. Els components principals d’un text literari. 8. La coherència del conjunt: una estructura equilibrada i l’atmosfera creïble. 9. Aprendre les tècniques del conte a partir d’ un guió bàsic. Llegir i comentar els relats d’ escriptors imprescindibles. 10. Saber corregir.

Formadora: Koni Selinger. Koni Selinger Kohan, coordinadora de Tallers d’escriptura creativa. Es docent i ha cursat estudis a l’escola municipal d’arts de Bs.As. de teatre i expressió corporal, arts plàstiques i literàries, s’ha especialitzat en tècniques de creativitat de Grafein, ha coordinat tallers a Fnac (Barcelona), a diferents escoles i centres de Girona, al Centre Cultural La Mercè i a Grafein editorial. Autora de contes infantils i d’obres per a titelles, ha publicat “La nueva cocina del bienestar emocional para niños” (Alba), i co-autora de “Abuelos cuentacuentos” (Planeta) .

2 thoughts on “Informació del taller d’escriptura creativa

  1. joan ha dit:

    es només en catalá, o potser en castellà?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: