“Que ningú no et salvi la vida”, de Flavia Company (Ed. Proa)

Pàgines: 217
Preu: 17,99€
Si algú mai et salvés la vida, ¿et sentiries en deute amb aquesta persona? Si et demanés la cosa més agosarada, ¿series capaç de dur-la a terme? Quin seria el teu límit?
La pregunta està llançada. Flavia Company, com sempre, planteja situacions que psicològicament fan trontollar els seus personatges i als mateixos lectors. La psicologia de cadascun d’ells és veritablement complexa i molt ben treballada per part de l’autora, que explora i es posa dins cadascun d’ells i arrossega al lector ben endins, tal i com va fer amb “l’illa de l’última veritat” —que si no us l’heu llegit també us la recomano—.
El diàleg ètic en aquest llibre existeix. Provoca preguntes, rebuig, interrogants… i això ho fa interessantíssim. Els protagonistes tenen càrrecs de consciència, dubten, tenen por… En qüestió de segons pot canviar el rumb de qualsevol vida, la vostra també.
Una altra pregunta: què faríeu si, passats vint anys de la mort del vostre pare, rebéssiu una carta on se us demana un favor pòstum?
Flavia Company us captivarà, us ho asseguro. Té un do que fa que el lector que agafi un llibre d’ella no el pugui abandonar.
M’agradarà que deixeu els vostres comentaris, després de llegir-lo, en aquest blog.
Més informació del llibre aquí.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: