“El confidente”, de Hélène Grémillon (Ed. Grijalbo)

Preu: 17,90 €
Pàgines: 265
“El confidente” és una història dins la Segona Guerra Mundial amb algun detall històric i suspens psicològic situada a l’any 1975.
Camille comença a rebre cartes de condol de diferents coneguts, després de la mort de la seva mare. Entremig d’elles, però, en rep una de molt diferent i d’un desconegut. És l’inici d’una confessió que anirà rebent a mesura que passin les setmanes.
La Camille és editora i es malfia d’aquestes cartes més gruixudes que li expliquen una història que l’intriga cada vegada més i la convida a la recerca.
Què li expliquen aquestes cartes i perquè a ella? Grémillon ens explica una història que va a cavall de dos amors impossibles, plens de sentiments i passions.
Us convido a llegir-vos aquesta novel•la, ben escrita amb ritme sostingut a través de la ploma del confident, on la maternitat juga un paper importantíssim.
És d’aquells llibres que no pots deixar de llegir, les confidències apareixen una rere l’altre i les revelacions et mantenen en tensió fins a la darrera pàgina que probablement us emocioni.
Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: